Zbogom korona, mi gremo na dopust PRESTAVLJENO NA 24.2.2022

PREDSTAVA PRESTAVLJENA NA 24. 2. 2022 OB 20h!
DO SEDAJ KUPLJENE VSTOPNICE VELJAJO ZA NOV TERMIN!
 
ZBOGOM KORONA, MI GREMO NA DOPUST
stand-up komedija z akordi
 
Živimo v čudnih časih. Pravila, opozorila, navodila, ukrepi. Stojimo v vrstah za testiranje, stojimo v vrstah za cepljenje. Se cepimo in cepljenju nasprotujemo. Maske nosimo, maskam nasprotujemo. Bolj kot spremljamo dogajanje, manj nam je jasno kako živeti. Minilo je več kot dve leti od prvega alarma, družba je še vedno zaskrbljena in zbegana. Kam je izginil smeh?
 
Smeh je – v človeku. Ko si pred trgovino brez maske in bi skoraj raje pobral tisto s tal, kot šel nazaj po novo. Ko plačaš hitri test za vstop, na vhodu pa samo zamahnejo z roko.
 
Smeh je – v družini. Ko ti družinski kuža služi kot izgovor za sprehod med policijsko uro. Ko se šolanje od doma in služba od doma združita v dve naravni katastrofi. Ko se “poceni varuška” v obliki mobilnega telefona spremeni v več sto evrski strošek, ki ga otrok pridela z nakupi v aplikaciji Google play.
 
Smeh je – med prijatelji. Komik Perica Jerković in kantavtor Robert Petan sta med ustvarjanjem predstave postala prav to in komaj čakata, da vas nasmejeta z norimi anekdotami, izvirnimi šalami in zabavnimi songi v novi glasbeni stand-up komediji Zbogom korona, mi gremo na dopust!
 
Vstopnica: 20 € (Pošta&TIC Braslovče, TIC Mozirje, BON21, Eventim.si)
Več informacij na info@3jezera.si, 070 788 253.
Za ogled predstave je obvezen pogoj PCT in nošenje mask.
adijo korona

Vstopnica

ZIKŠT 3 jezera: TIC/pošta Braslovče, TIC Mozirje, BON 21, Eventim.si (Vstopnica: 20 € /osebo)

email-icon-visitbraslovce

Kontakt

Več informacij o programih:
ZIKŠT 3 jezera Braslovče (TIC Braslovče)
Telefon: +386 70 788 253
E-pošta: info@3jezera.si