Guesthouse Braslovče

V manjšem kraju Preserje, neposredno v bližini Braslovč, blizu ribnika Preserje in reke Savinje, kjer je idilično okolje za aktivno preživljanje prostega časa, sprehode in kolesarjenje, sta na voljo dve mobilni hiški (Guesthouse Braslovče).

Modra mobilna hiška je primerna za 6 oseb in ima 1 spalnico za odrasle z zakonsko posteljo, 1 spalnico za odrasle z ločenima ležiščema in 1 otroško spalnico s pogradom, kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom, kopalnico s tušem in ločeno stranišče ter veliko teraso. Poleg hiške sta otroško igrišče in piknik prostor. Cena najema mobilne hiške je 110 € na noč za 6 oseb, 100 € za 5 oseb, 90 € za 4 osebe, 80 € za 3 osebe.

Nova, Zelena mobilna hiška, je primerna za 4 osebe. Ima 1 spalnico za odrasle z zakonsko posteljo in 1 spalnico za odrasle z ločenima ležiščema, dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo in kopalnico ter veliko teraso. Poleg hiške sta otroško igrišče in piknik prostor. Cena najema mobilne hiške znaša 90 € na noč za 4 osebe, 80 € za 3 osebe, 70 € za 2 osebi, 60 € za 1 osebo.

Na voljo je tudi počivališče za avtodome in kamp prikolice, kapacitete za 30 vozil. Cena je 15 € na noč za avtodom ali kamp prikolico (za vse osebe). V ceno je vključeno nalivanje pitne vode, praznjenje odpadne vode, praznjenje kemičnega stranišča, smeti, elektrika, uporaba piknik prostora in otroškega igrišča.

shape-ozadje
email-icon-visitbraslovce

Kontakt

fotogalerija-icon

Fotogalerija