Odlična situacijska komedija Boeing boeing z vrhunski igralci

Na deževni nedeljski večer, 4. decembra, smo se v dvorani Doma kulture Braslovče izjemno zabavali s situacijsko komedijo Boeing boeing, ki jo je pod produkcijo Špas Teatra izvedlo šest vrhunskih slovenskih igralcev: Gorka Berden, Jan Bučar, Lea Cok, Gregor Podričnik, Vesna Slapar in Inti Šraj. 

Njihova prepričljiva interpretacija, izjemno bogat scenarij, smešna, morda tudi kje resnična, zgodba ter stopnjevanje smeha so navdušili publiko, ki so kar dihali z glavnim junakom Bernardom in njegovimi napetimi srečanji s kar tremi stevardesami treh različnih letalskih družb naenkrat! Komedijo je režiral Vinko Möderndorfer. Omenjena predstava je bila v svetovnem merilu največkrat odigrana francoska predstava in se je s tem mejnikom vpisala celo v Guinessovo knjigo rekordov.

Na tem mestu pa vas lahko povabimo še na eno predstavo, ki jo decembra gostimo v Domu kulture Braslovče. To je monokomedija Mojce Fatur Nikoli ni prepozno, ki bo 22. 12. 2022. V njej bo gospodinja Alja poskušala s frizerskimi škarjami rešiti svet? Ji bo uspelo? Vstopnice so na voljo na TIC Braslovče.

Posts not found

Posts not found