RAZPRODANO! HAMO & RUDI BUČAR, edinstveni koncert

15. 3. 2024 ob 20. uri

EDINSTVENI KONCERT NEPONOVLJIVEGA DVOJCA BREZ KRMARJA

Po slabih petih letih se v Braslovče vračata Matevž Šalehar – Hamo in Rudi Bučar, dvojec izvrstnih glasbenikov, ki že skoraj dve desetletji bogatita slovensko glasbeno sceno. Na skupnih akustičnih večerih s petjem, preigravanjem, pripovedovanjem in izjemno medsebojno energijo ustvarita nepozabno, srčno vzdušje. Sta edinstvena kombinacija in izjemen duet, ki vedno znova, ko nastopita, pripravita čudovit, intimen večer, kjer se vsak obiskovalec koncerta počuti kot gost v njuni dnevni sobi.

Rudi Bučar je vsestranski glasbenik in istrski kantavtor, ki že več kot dve desetletji bogati slovenski glasbeni prostor in ohranja istrsko kulturno dediščino ter izdaja avtorske skladbe. Matevž Šalehar Hamo je javnosti znan predvsem kot frontman blues rock zasedbe Hamo & Tribute 2 Love in velja za enega boljših vokalistov tega žanra pri nas.

Povabite prijatelja ali prijateljico, moža ali ženo, mamo, sosedo … ali pa katerokoli damo in ji poklonite nekaj čudovitega v mesecu ženskih praznikov.

Uživali boste ob odlični interpretaciji skladb obeh protagonistov, Hamotovih hudomušnih pripombah in Rudijevih istrskih štorijah.

Vstopnice: 20 € v predprodaji; 22 € na dan dogodka
Prodaja vstopnic: TIC & Pošta Braslovče; Eventim.si
Zagotovite si najboljše vstopnice – sedaj na voljo SEDEŽNI RED.
Več informacij: 070 788 253; info@3jezera.si

Hamo in Rudi Bučar2
email-icon-visitbraslovce

Kontakt

Več informacij o programih:
ZIKŠT 3 jezera Braslovče (TIC Braslovče)
Telefon: +386 70 788 253
E-pošta: info@3jezera.si