ODPOVEDANO! Grajski poletni večeri: NEISHA, koncert

6. 8. 2023 ob 20. uri

⚠️⚠️ Zaradi izrednih razmer, ki v teh trenutkih vladajo v naši ter okoliških občinah, je NEDELJSKI KONCERT NEISHE ODPOVEDAN! To pomeni, da NE BO IZVEDEN niti na Gradu Žovnek niti v Domu kulture Braslovče. Trenutno so res najbolj pomembna življenja naših občanov in njihovi domovi.
 
Vsi, ki ste svoje vstopnice že kupili, jih lahko vrnete na Pošti & TIC Braslovče in vrnili vam bomo kupnino.
 
Hvala za razumevanje. 
 
Neisha je odlična glasbenica, ki odrske deske solo kariere brusi že 16 let, vse od nastanka njenega izrednega CD prvenca Neisha. Sledila so leta, ki so prinesla še veliko dobre glasbe in mnogih mednarodnih sodelovanj z glasbenimi velikani iz regije (Vlatko Stefanovski, Vlado Kreslin, Gibboni, Massimo, Parni Valjak, Branko Đurić, Aki Rahimovski, Valentino Kanzyani, Big foot mama, Pero Lovšin, Zoran Predin, Slovenska filharmonija, Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija, orkestra Slovenske policije in vojske, Tokac, Dan D, Kornelije Kovač in mnogi drugi…).
Neishin zadnji album se imenuje Vrhovi in je postregel s kopico čudovitih skladb (Vrhovi, Bežim, Prihaja maj..), ki osvajajo vrhove glasbenih lestvic. Skladba Vrhovi je bila med najbolj predvajanimi skladbami na radijskih valovih leta 2017.
Neisha se je z leti razvila v odlično glasbeno ustvarjalko in performerko, ki obvlada oder, predvsem pa se najbolj posveti dinamiki, virtuoznosti in dialogu s svojo cenjeno publiko.
 
Cena vstopnice (nakup na POŠTI&TIC Braslovče): 18 €.
 
Zagotovite si svoje mesto na edinstvenem dogodku pod zvezdnatim nebom na grajskem dvorišču.
 
Več informacij in rezervacije: ZIKŠT 3 jezera: 070 788 253, info@3jezera.si
 
V primeru dežja bo koncert v Domu kulture Braslovče.
 
PARKIRIŠČA
Le-ta bodo spodaj pod gradom na že obstoječem parkirišču levo in za ta dogodek pripravljenem desno ter ob cesti do vikenda pod gradom.
Dostop do gradu z avtom žal NI MOGOČ.
 
DOSTOP DO GRADU
Od parkirišča do gradu je potem še približno 15 min hoje. Vljudno vas prosimo za točen prihod na prizorišče koncerta.
Grajski poletni večeri Neisha.1920x1080

 

Več informacij o programih:
ZIKŠT 3 jezera Braslovče (TIC Braslovče)
Telefon: +386 70 788 253
E-pošta: info@3jezera.si