Braslovška odprta kuhna

Vabimo vas na
BRASLOVŠKO ODPRTO KUHNO – medgeneracijsko in dobrodelno kuhno,
ki bo v soboto, 2. julija, z otvoritvijo ob 11.30. uri.

Projekt, ki ga organizira Občina Braslovče v sodelovanju z MISS Slovenije, Društvom podeželskih žena Braslovče, Društvom podeželskih žena Trnava – Gomilsko, Društvom upokojencev Braslovče in Društvom upokojencev Letuš nosi rdečo nit odprte kuhne s pripravo tradicionalnih jedi z modernim pridihom.

Finalistke MISS Slovenije bodo s člani omenjenih društev pripravljale te jedi v štirih skupinah, torej 4 različne jedi; na odprti kuhni pa jih boste seveda lahko preizkusili vsi gostje. Poskrbljeno bo tudi za stojnice domačega, lokalnega piva, vin in drugih dobrot.

Dogodek se bo pričel z otvoritvijo ob 11.30 s krajšim kulturnim programom, v katerem bodo sodelovala kulturna društva Občine Braslovče: Prosvetno društvo Braslovče in KD Gomilsko. 

Izkupiček prodanih jedi pa bo šel v celoti v dobrodelne namene v lokalno okolje. Zbrana sredstva bodo namenjena nakupu bolnišnične postelje za starejše občane. 

Vabljeni na kosilo, vabljeni, da z nakupom podprete medgeneracijski projekt povezovanja in veliko, pomembno dobrodelno noto.

Vabljeni, ker bo zabavno, prijetno in okusno.

Za organizatorje in več informacij:
Jasmina Roter Jager
jasmina@visitbraslovce.com

banner braslovška kuhnas sredstvi (1)

 

Več informacij o programih:
ZIKŠT 3 jezera Braslovče (TIC Braslovče)
Telefon: +386 70 788 253
E-pošta: info@3jezera.si