KONCERT “Cheek to cheek”: Uroš Perić Perry & AMAYA (Maja Keuc)

Predstavljajte si…
 
Piše se leto 1950. V svoji najboljši opravi sedite v Blunote jazz klubu v New Yorku, v zraku se prepleta vonj parfuma, cigar in konjaka. Vaše telo opijajo soul/blues/jazz melodije v sožitju dveh žametnih glasov, ki vas zapeljivo vabita v svet občutkov in spominov, ki se vsaj tisti trenutek zdijo tako znani in polni hrepenenja, kot bi jih nekdaj že doživeli.
 
Koncert »CHEEK TO CHEEK« je glasbena poslastica dveh najbolj markantnih soul glasov črnske glasbe na domačih tleh, ki sta s svojo karizmatičnostjo in vrhunsko izvedbo prepričala že največja glasbena svetovna imena. Tako Uroš Perić Perry kot Amaya Maja Keuc sta že uveljavljeni imeni na slovenski glasbeni sceni z dolgoletnimi izkušnjami in prisostvovanji na najbolj uveljavljenih odrih v tujini. Končno je napočil čas, da tesna glasbena prijatelja združita moči in svojo ljubezen do afriško-ameriške glasbe okronata s tem izjemnim glasbenim večerom tudi pri nas v Braslovčah.
 
Vstopnica: 17 € (Pošta&TIC Braslovče, TIC Mozirje, BON21)
 
Več informacij na info@3jezera.si, 070 788 253.
Za ogled predstave je obvezen pogoj PCT in nošenje mask.
 
Ženi, mami, sestri, hčerki, prijateljici, sodelavki podarite vaš čas ob njihovem prazniku ter jo povabite na vrhunski koncert v Braslovče. ❤
koncert 3
email-icon-visitbraslovce

Kontakt

Več informacij o programih:
ZIKŠT 3 jezera Braslovče (TIC Braslovče)
Telefon: +386 70 788 253
E-pošta: info@3jezera.si