Zvezde med zvezdami 2024

 
USPELO NAM JE
 
Občina Braslovče in Novi tednik, Radio Celje smo v sodelovanju s prostovoljnimi gasilskimi društvi GPO Braslovče v petek, 𝟕. 𝐣𝐮𝐧𝐢𝐣𝐚, organizirali veliko prireditev 🌟ZVEZDE MED ZVEZDAMI🌟, ki je kljub prestavljenemu datumu in vmesnim padavinam dobro uspela.
 
🎤Prireditev so popestrili številni znani glasbeni gostje: 𝐃𝐚𝐦𝐣𝐚𝐧 𝐌𝐮𝐫𝐤𝐨, 𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐙𝐨𝐫𝐣𝐚𝐧, 𝐑𝐨𝐤 𝐁𝐐𝐋, 𝐕𝐢𝐥𝐢 𝐑𝐞𝐬𝐧𝐢𝐤, 𝐍𝐚𝐭𝐚𝐥𝐢𝐣𝐚 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐨𝐭𝐞𝐧, 𝐍𝐮𝐬̌𝐚 𝐃𝐞𝐫𝐞𝐧𝐝𝐚, 𝐅𝐫𝐢𝐬̌𝐤𝐢 𝐤𝐯𝐢𝐧𝐭𝐞𝐭, 𝐌𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐒̌𝐩𝐢𝐤, 𝐁𝐨𝐳̌𝐢𝐝𝐚𝐫 𝐖𝐨𝐥𝐟𝐚𝐧𝐝 𝐖𝐨𝐥𝐟 in 𝐬𝐤𝐮𝐩𝐢𝐧𝐚 𝐙𝐚𝐤𝐚𝐩𝐚𝐧𝐞.
 
🙌Pomemben del petkovega dogajanja pa je bilo 𝐤𝐮𝐡𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐛𝐫𝐨𝐝𝐞𝐥𝐧𝐞𝐠𝐚 𝐠𝐨𝐥𝐚𝐳̌𝐚, ki ga je kuhalo kar 𝟏𝟐 𝐞𝐤𝐢𝐩. Z dobrodelnim golažem smo v dobrodelni sklad, ki smo ga za namene počitnic družin iz socialno šibkejšega okolja odprli v Občini Braslovče, prispevali še dodatnih 𝟐𝟐𝟏𝟗, 𝟐𝟓 €. Skupaj smo tako s pomočjo donatorjev do sedaj zbrali okoli 𝟏𝟏.𝟒𝟔𝟗, 𝟐𝟓 €. Izbrane družine bomo v sodelovanju z Zvezo Anite Ogulin (nekoč Zpm Moste Polje) peljali na počitnice.
 
🥄Čeprav je bil osrednji namen kuhanja golaža dobrodelnost, pa je komisija za ocenjevanje v sestavi Danice Tajnšek, Danice Hudournik in Janeza Škrabeta vseeno izbrala 𝐧𝐚𝐣𝐛𝐨𝐥𝐣𝐬̌𝐢 𝐠𝐨𝐥𝐚𝐳̌ na podlagi večih kriterijev, katerega so skuhale 𝐜̌𝐥𝐚𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐃𝐫𝐮𝐬̌𝐭𝐯𝐚 𝐩𝐨𝐝𝐞𝐳̌𝐞𝐥𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐳̌𝐞𝐧𝐚 𝐁𝐫𝐚𝐬𝐥𝐨𝐯𝐜̌𝐞. Drugo uvrščeni so bili ekipa Društva upokojencev Letuš in tretje uvrščeni Lovska družina Braslovče. nŽupan Občine Braslovče, Tomaž Žohar, ki je pozdravil in nagovoril vse obiskovalce, je v nadaljevanju zmagovalni ekipi podelil simbolno nagrado.
 
🥳Poleg odlične glasbe znanih zvezd, vzdušja, ki so ga ustvarjali moderatorji Radia Celje in dobre zabave, pa je bilo poskrbljeno tudi za 𝐚𝐧𝐢𝐦𝐚𝐜𝐢𝐣𝐨 𝐧𝐚𝐣𝐦𝐥𝐚𝐣𝐬̌𝐢𝐡 𝐳 𝐛𝐫𝐚𝐭𝐨𝐦𝐚 𝐌𝐚𝐥𝐞𝐤. Večerno dogajanje je začinilo celo praznovanje 70-letnice Radia Celje.
 
🙏Organizatorji se zahvaljujemo vsem prostovoljnim gasilskim društvom za dobro postrežbo, prometni red in vso ostalo pomoč, prav tako vsem donatorjem, ki so doprinesli v dobrodelni sklad, kot tudi vsem ostalim, ki so tako ali drugače pripomogli k izvedbi druge tradicionalne prireditve Zvezde med zvezdami.
 
 
Hvala vsem donatorjem: Vrtine Palir Iztok s.p., ADP Adria d.o.o., Vodnogospodarski biro Maribor d. o. o., GE projekt d. o. o., Sašo Cizej s. p., Mihael Augustin s. p., Novitta d. o. o., Kronoterm – toplotne črpalke, VOC Celje d.o.o, Nivig d. o. o., Požin d. o. o., Blan d. o. o., Esotech d. d., Nomago EPROS Trgovina – elektromaterial, svetila & olja, Trgovine Jager.
Hvala Rok Ušen za koordinacijo zdravstvenih storitev.
 
Hvala Aljaž Ušen, Peter Plaskan in Boštjan Čulk za urejanje parkirišč.
Hvala PGD Polzela in PGD Šmartno ob Paki za izposojo klopi.
 
Hvala tudi vsem ostalim, ki ste na kakršen koli način pripomogli k izpeljavi prireditve.
 
HVALA❤️
Foto: Vito Sorčan, Nik Jarh
 

Posts not found

Posts not found